Over HBZ

glazendeur200x170Type klanten

 HBZ heeft een uitgebreide klantenportefeuille, waarin bijna alle bedrijfstakken in het Midden- en kleinbedrijf zijn vertegenwoordigd. Daarnaast heeft HBZ veel stichtingen als klant.

Persoonlijke aandacht

Wij nemen regelmatig contact op met onze klanten om te weten of alles goed gaat.

Onze diensten

HBZ biedt diensten aan op diverse vakgebieden. Voor ondernemingen binnen het MKB en stichtingen verzorgen wij diverse accountancy werkzaamheden. Wij verzorgen financiële administraties of begeleiden de ondernemer bij het inboeken. We verzorgen de loonadministratie en stellen de jaarrekening op. Onze belastingafdeling verzorgt de diverse aangiftes. Dit kan variëren van een aangifte inkomstenbelasting voor particulieren tot aangiften vennootschapsbelasting of dividendbelasting.

Reorganisaties

Als uw bedrijf in economisch zware tijd herstructureringsadvies nodig heeft, wilt u als ondernemer meteen weten waar u aan toe bent. Onze adviseurs zijn praktijkmensen, die u  door veel ervaring vertellen welke koers u en uw onderneming dienen te varen. Wij bieden u advies vanuit ondernemersoogpunt: pragmatisch, gestoeld op praktijkkennis en wars van boekjeswijsheden.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij trachten de jaarlijks terugkerende werkzaamheden tegen de laagst mogelijke kosten te verrichten en advies te verlenen met een hoge toegevoegde waarde. Door een ver uitontwikkeld budgetteringssysteem houden wij nauwlettend in de gaten of u kosten nog binnen de gemaakte afspraken vallen.