Werken bij HBZ

Werken bij Hiele, Beyer & van Zijp

Wat voelt beter dan doen waar je goed in bent en daar alle kans voor krijgen? HBZ is er voor de klanten, maar kan dat alleen met professionals of mannen en vrouwen die dat willen worden. Vakmensen die zich in de klant kunnen verplaatsen, alles uit hun vak willen halen en er plezier in hebben. HBZ zorgt ervoor dat je dat plezier erin houdt.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures, maar je kunt altijd laten weten dat je geïnteresseerd bent. Ons werk staat nooit stil, HBZ staat nooit stil. Misschien heb je talenten die wij nog niet in huis hebben.

Stuur je open solicitatie naar onderstaand adres per brief op per mail, ter attentie van Martin Hiele of Hans Beyer. Alvast bedankt voor je belangstelling!

Stageplaatsen

Volg je op dit moment een administratieve of accountancy opleiding? Wij bieden je een stage aan, die je kennis leert maken met het accountantsvak. Tijdens de stage kun je je kennis in de praktijk brengen, je communicatieve en sociale vaardigheden oefenen en krijg je een goed beeld van het werk en werksituaties op en accountantskantoor.

HBZ heeft praktijkstages en afstudeerstages, beide met focus op:

  • Administraties voeren;
  • Jaarrekeningen samenstellen.

Elke stagiair krijgt een vaste begeleider.